Äta sig frisk från hypotyreos?

När jag blev diagnoserad med hypotyreos och fick reda på att jag skulle bli tvungen till livslång medicinering så började jag fundera – jag tror nämligen inte att det är nödvändigt. Jag är övertygad om att om man förändrar det som till en början låg till rot för utvecklande av sjukdomen så kan man faktiskt bli medicinfri. När jag presenterade detta förmån husläkare skrattade han och sa att ”det kommer aldrig att lyckas, det tror jag inte på, det kommer inte att fungera!” – tack för den uppmuntran sjukvården!

Skam den som ger sig. Nu har jag analyserat och undersökt och läst och haft mig i snart ett år (fick diagnosen i början av 2014) och enbart blivit mer och mer övertygad om att det faktiskt går att bli frisk från hypon och därmed slippa medicinering. Så, i mars har jag bestämt mig för att köra igång:

1 – dra ner på stressen (är mitt uppe i vad som känns som århundradets flytt och då är stressnivån allt annat än låg. Så snart vi är klara flytten kan år av stressande äntligen få ett slut, puh…)

2 – kosthållningen är A och O. Jag kommer att använda mig av det här:

IMG_1340

I kombination med det här:

IMG_1341

Har precis varit på provtagning för hypon och fått provsvaren. Det ska bli väldigt intressant att se hur mina värden förändras =)

#solonghypo

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s