Hallonsorbét

Glass? Svårt att hitta någon sort som alla kan äta. För att inte slita mitt hår eller bli spritt språngande galen är det lika bra att ställa in sig på att göra egen, allt ska lagas från grunden, hur sjutton ska vi ha tid med allt annat som behöver göras??? Vet inte hur många dagar vi ätit mjölfri korv och allergifri pasta pga bristen på tid och energi, känns som fler veckor, jag börjar nog få skörbjugg…

Hursom, jag hittade ett bra och enkelt recept på hallonsorbét. Det får bli valborgskvällens mys. Vi kommer att använda agave, honung går borta pga korsallergier…

20140430-093542.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s