Lyxmiddag i ett naffs!

En härlig middag som är väldigt enkel att laga. OCH nyttig såklart!

Chorizo och ugnsbakad sötpotatis

Sötpotatis
Sätt ugnen på 225 grader. Skölj/skrubba potatisen. Skär i skivor på ca 1,5 cm. Lägg på bakplåtspapper smort med avokadoolja. Drissla avokadoolja över potatisen, sprinkla Himalayasalt över. Ugnsbaka i mitten av ugnen ca 20 min, tills den är genommjuk.

Under tiden steker du chorizon i kokosolja eller avokadoolja. Se till att det är en chorizo av bra kvalitet med hög kötthalt, utan onödiga tillsatser.

Servera tillsammans med en enkel spenatsallad (färsk spenat, avokadoolja, örtsalt), kokt broccoli och den ugnsbakade sötpotatisen. Himmelskt gott!

20130227-092309.jpg

20130227-092335.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s