Nachochips

Nachos ikväll. Finns det möjlighet att äta paleo OCH njuta av nachochips? Klart det finns. Här kommer receptet. Baka, ät och njut! Jag gjorde en guacamole till på 1/2 avokado, 1 vitlöksklyfta, 1 äggula, salt/peppar/cayennepeppar och en skvätt pressad citron. Hur gott som helst!

Nachochips 2 personer

4,5 dl mandelmjöl
2 ekologiska äggvitor
1 tsk Himalayasalt
1/2 tsk var av:
spiskummin
chilipulver
cayennepeppar
paprikapulver

1 tsk lökpulver

Värm ugnen till 175 grader. Blanda alla ingredienser noga. Kavla ut TUNT mellan två bakplåtspapper. Dra av det översta. Skär i bitar. Ca 15 min i ugnen. Chipsen ska bli gyllenbruna. Blir dom för mörka blir dom beska i smaken. Ta ut, låt svalna, bryt isär. Ät som ”vanliga” nachochips.

20130223-214209.jpg

20130223-214255.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s