Sjuklingen väljer mat

Då blir det plättar. Så till lunch vart det dinkelplättar. Jag tar helt enkelt ett vanligt pannkaksrecept och byter ut mjölet mot ekologiskt dinkelmjöl och mjölken mot ekologisk havremjölk och saltet mot rosa Himalayasalt. Inget socker i smeten, bara onödigt. Steks vanligtvis i kokosolja men det var slut på det här hemma så idag vart det hederligt smör istället (inget margarin kommer in i detta hus, bläääääh).
Serverades med chia/blåbärssylten jag la ut recept på i tidigare inlägg. En hit!

20130218-154442.jpg

Dagens vitaminvatten: citron, blodapelsin, ingefära, blåbär, hallon.

20130218-155152.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s