Pillertrillare

”Det är en regnig sommar vi har!”, det sades ofta i somras. D-vitamindepåerna är därför väääldigt låga just nu, plus att mitt järnvärde lätt sjunker vilket gör mig trött. Man är ju numera en småbarnsmorsa på snart 32 jordsnurr så det gäller att boosta kroppen så att man håller sig freeesch.

Såhär ser min morgonrutin ut just nu:

Omega 3 – Fettsyrorna EPA och DHA som båda finns i omega-3 hjälper till att bibehålla det fysiska och emotionella välbefinnandet och koncentrationsförmågan. Omega-3 har också visat positiva effekter på hjärta, hjärna och leder.
Multi (Kvinna) – Boost av viktiga vitaminer, anpassad för kvinnor.
Rosenrot – De aktiva ämnena i Rosenrot är Rosavin, Salidrosid och L-arginin. Dessa ämnen ger kraft och energi. Rosenrot skärper koncentrationen och är även bra för kroppens immunförsvar. Det hjälper även mot stress och gör att man sover bättre vilket i sin tur gör att man känner sig piggare. Rosenrot förbättrar även den fysiska prestationen och hjälper även till att återhämta kroppen efter en hård fysisk ansträngning.
Järn (Niferex) – De röda blodkropparna, syretransporten i kroppen från lungorna till kroppens vävnader, borttransport av restprodukten koldioxid från blodet till lungorna, koncentrationsförmågan, håret, blodets PH-värde, cellernas avgiftning och produktionen av DNA. Motverka stress.
C-vitamin – Immunförsvaret. Motverkar förkylning och infektioner. Antiinflammatorisk. Bindvävens ämnesomsättning, ingår i kollagen i bindväven som behövs för hud, tänder, skelett och blodkärl. C-vitamin är bra för fettförbränningen då c-vitamin behövs för att lever och njurar kan producera en tillräcklig mängd av aminosyran karnitin som behövs för att ombilda kroppsfett till energi. C-vitamin tros även kunna motverkar bildandet av gallstenar. C-vitamin fungerar som en antioxidant. Underlättar för kroppen att ta upp flera näringsämnen som järn, zink, koppar, kalcium och Vitamin B9 – folsyra. Oxidationsskyddande för fettlösliga vitaminer och andra fettämnen. Motverkar träningsvärk vid fysisk träning.

20130125-164346.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s